طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن
طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن
پولنتا و منجمد میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نانهای دیگر باشد.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
نسبتا آسان
ارزش تغذیهای:
- 200 کیلو کالری
- 6 گرم چربی
- 29 گرم کربوهیدارت
- 3 گرم شکر
- یک گرم فیبر
- 7 گرم پروتئین
- 1 گرم نمک
مواد لازم:
- 200 گرم پولنتا
- 284 میلی لیتر آب دوغ
- 25 گرم کره
- یک عدد فلفل چیلی تند
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- 50 گرم ذرت منجمد
- 2 عدد تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
- به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
- کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
- مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
The post appeared first on .
طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن
(image)
(image)
پولنتا و منجمد میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نانهای دیگر باشد.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
نسبتا آسان
ارزش تغذیهای:
- 200 کیلو کالری
- 6 گرم چربی
- 29 گرم کربوهیدارت
- 3 گرم شکر
- یک گرم فیبر
- 7 گرم پروتئین
- 1 گرم نمک
مواد لازم:
- 200 گرم پولنتا
- 284 میلی لیتر آب دوغ
- 25 گرم کره
- یک عدد فلفل چیلی تند
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- 50 گرم ذرت منجمد
- 2 عدد تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
- به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
- کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
- مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
The post appeared first on .
طرز تهیه نان ذرت تند بدون گلوتن