راز تهیه کردن یک دلمه مرغ خوشمزه

راز تهیه کردن یک دلمه مرغ خوشمزه

به گزارش هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

 

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ :                2 عدد
تخم مرغ :                  یک عدد
کره :                         80 گرم
پنیر چدار :                  200 گرم
هویج :                       متوسط 4 عدد
آرد سفید :                 یک لیوان
روغن، نمک و فلفل :   به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است،

 

بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

The post appeared first on .

راز تهیه کردن یک دلمه مرغ خوشمزه

به گزارش هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

 

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ :                2 عدد
تخم مرغ :                  یک عدد
کره :                         80 گرم
پنیر چدار :                  200 گرم
هویج :                       متوسط 4 عدد
آرد سفید :                 یک لیوان
روغن، نمک و فلفل :   به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است،

 

بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

The post appeared first on .

راز تهیه کردن یک دلمه مرغ خوشمزه

Tags: